Turun toimisto
Kristiinankatu 3
20100 Turku
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

Rauman toimisto
Isokatu 21
26100 Rauma
Puh. (02) 824 0618
Faksi (02) 824 0781
juha.manner@brander-manner.fi
Kartta

Helsingin toimisto
Pohjoisranta 4 A 1
00170 Helsinki
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

logo asianajajaliitto

Vero-oikeus ja verotuskäytäntö muuttuvat jatkuvasti, minkä vuoksi toimistomme veroasiantuntijat seuraavatkin jatkuvasti kansallisen ja kansainvälisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön kehittymistä.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevia neuvoja ja verosuunnittelua mm. yritys- ja henkilöverotuksen aloilla, pääoma- ja varallisuusvero-oikeudellisissa kysymyksissä sekä varainsiirto-, valmiste-, arvonlisä- ja kiinteistövero-asioissa. Kansainvälinen verotus ja tulliasiat kuuluvat myös palveluihimme. Verotusasiat on otettava huomioon myös liikesopimuksia neuvoteltaessa ja laadittaessa.

Vero-oikeudelliset asiat ovat olennainen osa liiketoimintaan liittyvää päätöksentekoa. Veroasiantuntijamme tarjoavat asiakkaillemme käytännönläheisiä veroratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa kaikissa yrittämisen vaiheissa.

Yritysjärjestelyissä ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyissä verovaikutukset pitää selvittää huolellisesti sekä myyjän että ostajan näkökannalta. Ennakkosuunnittelulla varmistetaan ratkaisujen vero-oikeudellinen turvallisuus ja verojen optimointi.

Neuvomme ja avustamme asiakkaitamme verotarkastuksissa ja verovalitusten tekemisessä sekä ennakkopäätösten hankkimisessa.

Maailmanlaajuinen kontaktiverkostomme on yhtiö- ja yksityisasiakkaidemme käytettävissä. Kaikki rajat ylittävät järjestelyt sisältävät olennaisia veroasioita. Suomeen tehtävä sijoitus edellyttää tarkoituksenmukaisen rakenteen arvioinnin, oikean rahoitusvaihtoehdon valitsemista sekä myöhempien voitonjakomallien luomista. Vastaavasti liiketoiminnan laajentumiseen ulkomaille sisältyy useita vero-oikeudellisesti merkittäviä asioita, jotka liittyvät mm. kotipaikkaan valintaan, hinnoitteluun sekä kohdemaan verotukseen.