Turun toimisto
Kristiinankatu 3
20100 Turku
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

Rauman toimisto
Isokatu 21
26100 Rauma
Puh. (02) 824 0618
Faksi (02) 824 0781
juha.manner@brander-manner.fi
Kartta

Helsingin toimisto
Pohjoisranta 4 A 1
00170 Helsinki
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

logo asianajajaliitto

Teollisoikeuksien, tietotaidon ja kauppasalaisuuksien tehokas suojaaminen erilaisin sopimusjärjestelyin on nykypäivän liiketoiminnalle olennaisen tärkeää.

Palvelumme kattavat kaikki immateriaalioikeusasiat. Lakimiehemme neuvovat ja avustavat asiakkaitamme mm. immateriaalioikeuksien suojaamisessa ja niihin kohdistuvien riskien minimoinnissa, immateriaalioikeuksien lisensoinnissa ja kaupallistamisessa sekä immateriaalioikeuksiin liittyvissä oikeudenkäynneissä.

Lakimiehemme avustavat asiakkaitamme mm. patentteihin, tavaramerkkeihin, tekijänoikeuksiin, toimi- ja domain-nimiin liittyvien oikeuksien hallinnoinnissa ja siirtämisessä. Laaja kokemuksemme patentteihin, tavaramerkkeihin ja tekijänoikeuksiin liittyvien menettelykysymysten hallinnasta yhdistettynä asiakkaamme liiketoiminnan perustana olevan teknologian ymmärtämiseen on voimavaramme neuvotellessamme erilaisia lisensointi-, rahoitus- ja yritysjärjestelyitä, laatiessamme rekisteröintihakemuksia sekä avustaessamme asiakkaitamme patentti-, tavaramerkki ja tekijänoikeusoikeudenkäynneissä.

Avustamme lukuisia IT- ja biotekniikka -alan yrityksiä näiden jokapäiväisissä juridisissa kysymyksissä. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluja IT-, teknologia- ja Life Sciences -oikeuden aloilla. Neuvottelemme ja laadimme mm. ohjelmistosuunnittelu- ja tuotekehityssopimuksia, teknologian siirto- jakelu- ja lisenssisopimuksia sekä muita IT- ja teknologiasopimuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sähköiseen kaupankäyntiin tai yksityisyyden suojaan.