Turun toimisto
Kristiinankatu 3
20100 Turku
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

Rauman toimisto
Isokatu 21
26100 Rauma
Puh. (02) 824 0618
Faksi (02) 824 0781
juha.manner@brander-manner.fi
Kartta

Helsingin toimisto
Pohjoisranta 4 A 1
00170 Helsinki
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

logo asianajajaliitto

Katso video

 

 

Sivuston tekijänoikeudet kuuluvat Asianajotoimisto Brander & Manner Oy:lle. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivuston sisältämää informaatiota, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen, tekstejä, kuvia ja ääniä ei saa kopioida, siirtää, levittää tai varastoida muuhun kuin yksityiseen käyttöön ilman B&M:n antamaa kirjallista lupaa. Verkkosivuston sisällön muuntelu on ehdottomasti kiellettyä.

Eräät verkkosivuston osiot sisältävät kuvia, joiden tekijänoikeudet kuuluvat kuvien tarjoajille.

Ellei erikseen toisin mainita, sivustolla esiintyvät merkit, yrityslogot ja tunnukset (pl. Suomen Asianajajaliiton Defensor Legis -tunnus) ovat B&M:n omaisuutta.

Vastuuvapauslauseke

Asianajotoimisto Brander & Manner Oy:n verkkosivusto pyrkii parantamaan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme mahdollisuuksia saada tietoja toimistostamme ja yleisesti toiminnastamme. Tavoitteenamme on pitää tiedot ajantasaisina ja virheettöminä. Pyrimme korjaamaan tietoomme tulleet virheet. Sivuston sisältö saattaa muuttua koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

B&M ei ole vastuussa tämän sivuston tiedoista, sillä nämä tiedot ovat yleisiä eivätkä ole osoitettu erityisesti jonkin luonnollisen henkilön tai yhteisön erityisiin olosuhteisiin; eivät ole välttämättä kattavia, täydellisiä, täsmällisiä eivätkä ajantasaisia; eivätkä sisällä ammatillisia tai oikeudellisia neuvoja eikä niitä tule sellaisina pitää.

TÄMÄN VERKKOSIVUSTON INFORMAATIO ON TARJOTTU “SELLAISENA KUIN SE ON”. B&M EI VASTAA MISTÄÄN TÄMÄN SIVUSTON, TAI SIIHEN HYPERLINKILLÄ LIITETTYJEN SIVUSTOJEN KÄYTÖSTÄ JOHTUVISTA VÄLITTÖMISTÄ TAI VÄLILLISISTÄ VAHINGOISTA, KUTEN MENETETYISTÄ TULOISTA, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ TAI OHJELMIEN TAI MUUN TIEDON HÄVIÄMISESTÄ TIETOJENKÄSITTELYJÄRJESTELMÄSTÄSI, VAIKKA OLISIMME SAANEET TIEDON KYSEISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA.

B&M ei anna takuita eikä ota vastuuta muista verkkosivustoista, joihin saatat päästä tämän sivuston kautta. Kyseiset sivustot ovat tarjolla vain mukavuussyistä, eivätkä tarkoita sitä, että B&M ottaa tai hyväksyy vastuuta niiden sisällöstä tai käytöstä. Tämän lisäksi sinun tulee itse ryhtyä tarvittaviin varotoimiin ja varmistua, että valitsemasi sivusto on vapaa viruksista, madoista, Troijan hevosista ja muista vahingollisista tekijöistä.