Turun toimisto
Kristiinankatu 3
20100 Turku
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

Rauman toimisto
Isokatu 21
26100 Rauma
Puh. (02) 824 0618
Faksi (02) 824 0781
juha.manner@brander-manner.fi
Kartta

Helsingin toimisto
Pohjoisranta 4 A 1
00170 Helsinki
Puh. (02) 511 7000
Faksi (02) 250 3053
bm.office@brander-manner.fi
Kartta

logo asianajajaliitto

Katso video

 

 

B&M on luotettava, laajalti arvostettu ja tunnettu kotimaisen sekä kansainvälisen yritysjuridiikan osaaja. Monipuolisten sopimusten neuvottelu ja laatiminen sekä yhtiö-, vero- ja insolvenssioikeudelliset asiat samoin kuin yritysjärjestelyt sekä näihin liittyvien riitojen ratkaiseminen ovat lakimiestemme päivittäistä työnkuvaa.

Samalla huolellisuudella ja erityisosaamisella palvelemme myös yksityishenkilöitä kaikissa arkielämän juridisissa kysymyksissä.

Laaja asiakaskuntamme koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä pörssiyhtiöistä, pkt-teollisuudesta, IT- ja bioteknologia-alan yrityksistä, perhe- ja pienyrityksistä sekä lukuisista yksityishenkilöistä.

Toimistomme lakimiehillä on monipuolinen kokemus ja vuosien työn myötä saatu arvostettu luottamus ja ammattitaito, mistä osoituksena muun muassa, että Martti Brander on toiminut useita vuosia Suomen Asianajajaliiton Turun osaston puheenjohtajana sekä liiton eri luottamustehtävissä; Matti Manner on Suomen Asianajajaliiton edellinen puheenjohtaja ja riippumaton ”The International Who’s Who of Business Lawyers” on usean vuoden ajan rankannut Mannerin Suomesta noteeratun kymmenen asianajajan joukkoon, ainoana Helsingin ulkopuolisena; Juha Manner on toiminut Suomen Asianajajaliiton Turun osaston hallituksen puheenjohtajana ja Suomen Asianajajaliiton valtuuskunnan ja menettelytapavaliokunnan jäsenenä sekä kansainvälisen asianajotoimistojen yhteenliittymän Avrio-Advocatin hallituksen jäsenenä.

Toimistomme kuuluu maailmanlaajuiseen kansainväliseen asianajotoimistojen yhteistyöverkostoon Avrio Advocatiin ja meillä on erikseen yhteistyötoimisto Venäjällä.

Päätoimipaikkamme Turun lisäksi toimistomme sijaitsevat Raumalla ja Helsingissä.

Asianajotoimisto Brander & Manner Oy:lle myönnettiin Varsinais-Suomen Yrittäjien Turun yrityspalkinto 2005.